Referenties

Wegens bedrijfsverhuizing zochten wij een mooie en toepasselijke lokatie meer centraal gelegen in Nederland. Via meerdere kanalen werden wij geattendeerd op Aaerde Interhuys en hun goede vakmanschap. Ze hebben ons inderdaad niet teleurgesteld. Sterker nog, ze waren feitelijk dag en nacht bereikbaar en reageerden adequaat als er spoed bij was. Onze tijd een andere lokatie te vinden was zeer beperkt. Toch lukte het Aaerde Interhuys op oudjaarsdag een schitterende nieuwe lokatie voor ons te vinden en het juridisch geheel sluitend te krijgen. Een mooie prestatie. 

Ook afgelopen week mochten wij met Aaerde Interhuys weer plezierige gesprekken hebben over onze plannen. Wij werden wederom bevestigd dat wij het met deze makelaar bijzonder getroffen hebben. Niet alleen maar geld, facturen en courtage die de boventoon voeren. Nee, gewoon een menselijke insteek met aandacht voor de klant en op alle vlakken erg meedenkend. Ze hebben zich voor ons wel bewezen!
 
Bedankt!
Namens Diftar Group Almere
Walter Hilligehekken  (december 2013)


Onze ervaring met Aaerde Interhuys als 'kopende partij' was goed! Gastvrij en veel mogelijkheden om het huis meerdere malen te bekijken. Daarnaast altijd beschikbaar voor informatie.Afhandelingen verliepen erg soepel.
Top!
 
Ivan Hamwijk en Loes Sakkers
Spechtstraat
Putten  (november 2013)


Wij hebben heel goede ervaring met Aaerde Interhuys!Niet alleen bij de verkoop van ons huis in Putten, maar ook bij de aankoop van ons huis aan de Marktplein 1B te Kapelle in Zeeland. We werden met raad en daad geholpen. Ook de dames op het kantoor zijn erg vriendelijk en goed!

Jacob en Nel Hage
Marktplein 1B
Kapelle  (november 2013)


Ongeveer anderhalf jaar geleden keek ik op funda naar een leuk huis voor mijzelf. Ik wilde daar alleen gaan wonen, samen met mijn kinderen. Via funda dus een afspraak gemaakt met Aaerde Interhuys voor de bezichtiging van een huis aan de Leijsbornstraat in Putten.
De afspraak was snel gemaakt, dhr Knoppert is heel flexibel in afspraken maken, als het om huizen gaat is hij heel enthousiast!.

Precies op tijd kwamen we bijna tegelijk aan en de klik was er gelijk. Ik was alleen, dus er zullen best gekke vragen op hem afgevuurd zijn, maar niks is te gek, ik kreeg overal serieus antwoord op.

Ik wilde het huis graag kopen, en dit is gelukt, mede dankzij de hulp van dhr Knoppert. Ik ben hem hier zeer dankbaar voor. Ik kan hem altijd bereiken en we hebben zelfs op een avond de koppen bij elkaar gestoken om de puntjes op de i te zetten.

Ik heb dus hele goeie ervaringen met Aaerde Interhuys en mocht ik mijn huis ooit willen verkopen dan zal ik ook niet schromen om dhr Knoppert wederom om advies te vragen. Betrouwbaar, goed, flexibel...

Harriet Zoer,
Putten (november 2013)


Toen Aaerde Interhuys mijn huis aan de vervoornstraat in Putten in 2003 verkocht, was het vertrouwen er om ook in de toekomst mijn makelaardij zaken door hen te laten regelen.Voor taxatie's en verkoop van een huis is dit het adres!. Ook in 2013 heb ik ze weer ingeschakeld. Er valt goed met ze te overleggen en ze denken creatief mee.

Theo Knoppert - Knoppert Vorkheftrucks,
Putten (oktober 2013)


Mijn ervaringen met Makelaardij Aaerde Interhuys in de afgelopen jaren zijn zeer plezierig geweest.
Het persoonlijk contact, laagdrempelig, flexibel, samen formuleren van een opdracht, de uitvoering en professionaliteit  zijn enkele kernbegrippen die van toepassing zijn op onze samenwerking.

Ik hoop dat wij deze plezierige samenwerking in de toekomst kunnen blijven voortzetten.

Patrick de Wit, Putten (oktober 2013)


Recent heeft Aerde Interhuys voor ons bemiddeld in de verkoop van ons appartement inPutten. We hebben de samenwerking als nuttig, constructief en prettig ervaren. Het hele team heeft tijdens het traject samengewerkt en ervoor gezorgd dat wij een tevreden klant zijn. Ook de nazorg en after sales is goed geregeld. Wij kunnen Aaerde Interhuys van harte aanbevelen!

Familie Francken, Putten


Wonen in historisch erfgoed! 

Al twee jaar waren wij op zoek naar een boerderij met voldoende grond om paarden te houden. Uiteindelijk bezochten we de boerderij Groot Hell op het landgoed Hell tussen Putten en Nijkerk en waren direct verliefd. De prachtige hoeve, grote veeschuur, twee schaapskooien, bakhuis en hooiberg, allen met de status van rijksmonument en vallend onder de natuurschoonwet voldeden volledig aan onze verwachtingen.

Met de verkoper konden we vervolgens tot overeenstemming komen over de koopsom en de erfpacht. De financiering bleek daarna een moeilijk te nemen hobbel, omdat (mede gevoed door de kredietcrisis) banken huiverig zijn een boerderij als Groot Hell te financieren. In korte tijd leerden wij veel bij over restauratieregelingen, natuurschoonwet, bestemmingsplannen en zo meer en vooral ook hoe de ene regeling de uitvoering van andere regelgeving kon dwarsbomen. Uiteindelijk vonden we een bank, die met ons in zee wilde gaan, indien de taxatie voldeed aan de verwachtingen. Inmiddels was in het zoeken naar een financier zoveel tijd gaan zitten, dat het voorlopig koopcontract aan het eind van zijn termijnen kwam. Haast was geboden!

Op advies van de bank heeft Gerard Knoppert van Aaerde Interhuys de taxatie gedaan en ondersteuning geboden. Al tijdens de bezichtiging viel zijn vakmanschap en liefde voor het vak op. Zijn inzicht in de vele details van het monumentale pand, zijn enthousiasme om daar tekst en uitleg bij te geven was voor ons als toekomstige eigenaren een bijzondere ervaring. Vervolgens had Gerard binnen 4 dagen, waaronder een weekend, een volledig taxatierapport van 100 pagina’s klaar, waarin de vele regelingen op een juiste wijze beschreven en geïnterpreteerd waren en waarmee de bank tot financiering wilde overgaan.

Mede door de snelle en kwalitatief hoogstaande rapportage is de aankoop van Groot Hell inmiddels gerealiseerd en zijn we bezig met het maken van verdere plannen; een restauratie, het starten van bed en breakfast en een paardenpension. U bent van harte welkom!

Wij danken Aaerde Interhuys voor de geboden ondersteuning en service.

Yvonne Kanon en Ton Hoogstraat, Groot Hell
Putten