Wie zijn wij

Aaerde Interhuys is opgericht in 1996 door Gerard Knoppert en richt zich op de woning-, bedrijfs- en agrarische makelaardij. Tevens verlenen wij adviezen m.b.t. projectontwikkeling en realiseert Aaerde Interhuys in eigen beheer kleinschalige projecten sinds de oprichting.

De woning- en bedrijfsmakelaardij richt zich op de regio Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Amersfoort, Garderen, Speuld, Voorthuizen, Zeewolde en omliggende plaatsen. Bij ons vindt u vele te koop staande woningen en het grootste bedrijfsmatige aanbod in de regio!

De agrarische makelaardij werkt op landelijk nivo en Aaerde Interhuys werkt dan ook voor diverse agrarische bedrijven in Nederland.

Aaerde Interhuys is een gestaag groeiend kantoor met een consistent beleid. In hectische verkooptijden laten wij ons hoofd niet gek maken en in mindere tijden houden wij het hoofd koel. Vooruitzien om de stabiliteit voor onze klanten te waarborgen. Groeien doen wij op de waardering van onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat om in de huidige turbulente tijd langzaam door te groeien waar wij onze klanten dankbaar voor zijn.

Vooruitzien, vooruitstrevendheid, stabiliteit en een hoog kennisnivo zijn voor ons kerngegevens. Wij staan dan ook ingeschreven in vele registers en zijn aangesloten bij diverse organisaties. Ook qua taxatieregisters staan wij ingeschreven in zowel VastgoedCert (register verplicht voor NVM makelaars) en SCVM (register voor VBO makelaars). In Nederland zijn wij daarin uniek.

Wij hebben een hecht team medewerkers maar werken ook met freelance makelaardij medewerkers. Tevens onderhouden wij nauwe contacten met onze NVM en VBO collega makelaars.