Beschrijving

Goed onderhouden tussenwoning met aanbouw achtergevel, moderne badkamer, nieuwe HR cv combi ketel en een achtertuin met veel privacy en geen inkijk van achteren!  Deze in nette staat verkerende woning kunt u zo betrekken. 

Huidige eigenaren hebben de woning op details keurig onderhouden wat u tijdens een bezichtiging kunt waarnemen. Het dakkapel beslaat nagenoeg de maximale breedte op het achter-dakvlak, is onderhoudsarm, en is gelijktijdig met de nieuwe moderne badkamer in 2010 geplaatst. Op de 1e etage zijn rolluiken aangebracht en het schilderwerk is in 2016 en 2019 uitgevoerd en in goede conditie. De toiletruimte is onlangs vernieuwd en de HR cv combi ketel heeft men recent (2020) laten vervangen.  Door de aanbouw op de begane grond van de achtergevel is het keukenvertrek ruim bemeten en praktisch van inrichting. Op nagenoeg de gehele begane grond zijn houten vloerdelen gelegd wat de sfeervolle leefruimte ten goede komt. Deze woning heeft 4 slaapvertrekken, modern sanitair, een fraaie hoekkeuken-inrichting waar recentelijk nog vernieuwingen aan zijn gepleegd, en is gelegen in een jonge kindvriendelijke woonwijk met het winkelcentrum op geringe afstand en basisschool op loopafstand. 

Vooral de ligging is ook interessant van deze woning:  nét even een diepere voortuin voor wat extra privacy binnen en nét even een iets diepere achtertuin (zonder enige inkijk van achteren) dan veel soortgelijke woningen. En belangrijk.... u kunt in de achtertuin van de zon genieten tot in de late avonduurtjes.

Indeling

Begane grond:
Overdekte entree; Halpartij met moderne toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein; In houten delen omgeven meterkast met bijpassend schoenenrek; Trapopgang; Lichte woonkamer met bergkast, eiken houten vloerdelen en uitkijk over de (tot in de late uurtjes) zonnige achtertuin; Keukenvertrek met fraaie  hoekkeukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur zoals combimagnetron, kookplaat, oven, vaatwasser, koel/vrieskast en schouw met wasemkap. Via de aanbouw bereikt u de achtertuin. Doordat er achter de achtertuin geen woningen gebouwd zijn en er geen bomen of struiken staan heeft u in de achtertuin maximale zon en maximale privacy! De tuin heeft een degelijke erfafscheiding en via de stevige poortdeur komt u bij het breed achter-voetpad. Naast het afdak vindt de degelijke stenen berging.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. De 1e etage heeft 3 slaapvertrekken. De moderne badkamer voorzien van ligbad met jetstream, wastafelmeubel, wandcloset en inloopdouche met douchepaneel is extra groot doordat op het achterdakvlak een dakkapel is geplaatst alsmede de ruimte is vergroot door een muur iets te verzetten. Ook hier geldt: geen inkijk van achterburen.  Deze etage is goed onderhouden.

Tweede verdieping

De 2e Etage heeft een voorzolder met grote bergkast, bergruimte achter het knieschot, wm/droger aansluiting en een groot dakvenster. Via de deur in de aangebrachte tussenwand komt u in het 4e slaapvertrek. Deze is ruim en heeft een groot dakvenster; de knieschotten zijn keurig afgewerkt en voorzien van bergruimten alsmede is een groot dakvenster aangebracht. Deze etage is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden

Een aantal bijzonderheden: 
-Kindvriendelijke woonwijk, loopafstand basisschool.
-Goede ontsluiting van de woonwijk, voldoende parkeervoorzieningen. 
-Moderne badkamer (o.a. ligbad met jetstream en inloopdouche met douchepaneel) en toiletruimte. 
-Breed onderhoudsarm dakkapel op het achter-dakvlak. 
-Veel privacy, zon tot in de late avonduren, geen inkijk achterburen, goede tuinligging. 
-Hemelwaterafvoeren vernieuwd in 2015. 
-HR cv combi ketel van 2020.
-Schilderwerk 2016 en 2019.
-Volledig geïsoleerd. 
-Aanbouw achterzijde waardoor ruime keukenopstelling aanwezig. 
-Goede erfafscheidingen, degelijke afsluitingen. 
-Stenen berging met belendend afdak. 
-Vier stuks slaapvertrekken. 
-Eiken houden vloerdelen op de begane grond. 
-Circa 102 m2 woonoppervlak en 3 circa 370 m3 inhoud. 
-Instapklaar, degelijke woning, goed onderhouden. 
-Oplevering in overleg (in 2021 is mogelijk) .

Kenmerken