Te koop: Horsterweg 217BY, 3853 JC Ermelo

€ 150.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 400 m²

Omschrijving

BOUWKAVEL gelegen te Ermelo in buurtschap Horst. Ideale ligging en ontsluitingsmogelijkheden naar Harderwijk, Putten, Ermelo en A28 waarlangs veel recreatieve mogelijkheden, gezellige jachthaven en veel natuurschoon.

De kavel is ter grootte van circa 400 vierkande meter. Een en ander afhankelijk van nader te maken afspraken tussen koper en verkoper. Bedoeld voor de realisatie van een vrijstaande woning. De maatvoeringen van de kavel beperken enigzins de breedte van een nieuw te bouwen woning, voor een goede beoordeling is het verstandig dit ter plaatse te bekijken.

De nieuw te bouwen woning dient te passen in het straatbeeld en karakteristieke uitstraling van de van de overige bebouwing in de wijk. Ter beschikking zijn bij ons kantoor (schets)tekeningen van een voorbeeldwoning. Voor de realisatie van een nieuwe woning kunt u die tekeningen als leidraad gebruiken, doch is dat geen verplichting. Ook is de bouwer/aannemer geheel naar uw eigen keuze.

Let op! De genoemde prijs is een vanaf prijs. Biedingen vanaf 150.000 euro k.k. worden door verkoper serieus in overweging genomen.

Aanvaarding in goed onderling overleg.

Bijzonderheden

-Mooie ligging nabij bos, landelijk gebied en veel recreatieve mogelijkheden
-Goede ontsluiting naar uitvalswegen en de A28
-Vrije aannemerskeus
-Oplevering in overleg

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05184
Vraagprijs € 150.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 20 augustus 2012
Laatste wijziging Donderdag 8 september 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 400 m²

Kaart

Recent bekeken